середа, 23 листопада 2016 р.

Закінчився місячник пожежної безпеки.



Відповідно до тематики місячника були проведені загальні заходи, а саме: години спілкування «Дії при пожежах», розроблено пам’ятки з правил поводження з вогнем, інструктаж щодо пожежної безпеки.

 Учні написали твори про важливість професії рятувальників.

Твір-репортаж підготувала учениця

 4 класу Кордюкова Кіра



 За давньою легендою Прометей подарував людям вогонь, який повинен був зігрівати їх в холодні пори року, використовуватись для приготування їжі, освітлення. Він хотів полегшити їм життя, але Бог, дізнавшись, прогнівався. З цього часу вогонь не лише приносив користь людям, але став їх великим горем, інколи, навіть, забираючи  життя їх самих. 
Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливішої професії, ніж професія рятувальника. Цю професію обіймають непрості люди, люди з великою силою волі, люди, які здатні пожертвувати своїм життям, заради життя ближніх, люди, які незважаючи ні на що готові кинутися на допомогу. Це люди з великої букви. 
 Це благородна професія. Вона вимагає не тільки вміння лазити по висувній драбині, користуватися протигазом, рухатися в густому диму, але найважче – це в кожну мить бути готовим ризикувати своїм життям заради порятунку життя постраждалої у вогні людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар